• SESONGPREMIERE

    15. mars er den første episoden av årets Ten Rivers Trip sesong klar. Se den på You Tube!

Sesongpremiere 15. mars på YouTube

SESONGPREMIERE FOR TEN RIVERS TRIP

15. mars er alt klart for nye episoder og premiere for Ten Rivers Trip, andre sesong. Det blir en spektakulær start. mens Kjell håver fisk betyr overtro og dårlig karma startproblemer for Lukas. Episoden har fått tittelen “Forhekset av månen”

Ten Rivers Trip er en fisketur som aldri tar slutt. Far (Kjell) og sønnen (Lukas) legger ut på en to ukers fisketur for å finne både fotfeste og fast fisk. Ten Rivers Trip har regler som skal gjøre fisket litt mer utfordrende og pirre nysgjerrigheten.

Du kan lese mer om Ten Rivers Trip her.

Den første episoden er en skamløs hyllest til fluefisket og naturen rundt oss. Filmen viser mer enn noe annet kjærligheten til livet ute med enhånds fluestang i jakten på ørret langs elver vi ikke har vadet. Gjennom vakre naturopplevelser, opp- og nedturer, styrkes både kameratskap og livsvisdommen.

Opptakene i første episode er gjort i Rena, Trysil, Sømådalen og et par steder i de sørlige delene av Trøndelag. I første episode får du se det fantastiske vårfisket i Trysil, vårharr i Rena, stor ørret og sik på døgnfluene i juni og en real gullbarre fra Trøndelag. Men mest av alt, episoden kaster ære over norsk natur, livet langs elven og relasjonen mellom de to fantene som reker elvelangs på jakt etter lykken.

Episoden har fått tittelen «Forhekset av månen» og tar utgangspunkt i gammel overtro og munnhell om at den som får vårlyset fra månen over seg i juninatta, risikerer å ødelegge fiskelykken. En av gutta får en dårlig start på sesongen, og månen får skylda.

Filmen viser også hvordan Kjell og Lukas bruker en femmer for å avgjøre hvor de skal fiske.

Filmen gjøres tilgjengelig fredag 15. mars klokken 07:00 på YouTube. Abonner på YouTube kanalen, så går du ikke glipp av 2019 episodene av Ten Rivers Trip.

Du kan abonnere på YouTube kanalen her.

Andre episode av sesong to vil handle om et fantastisk fiske langs elveløp i Trøndelag og Folldal. Den vil selvsagt vie noe oppmerksomhet til varmen og tørken som nesten tok livet av fisk, innsekter og elver i de sørlige delene av Norge. Erfaringene med å søke opp nye elver kom godt med når fisket bokstavelig talt kokte bort i sommervarmen i Sør-Norge.