• REGEL NUMMER TRE

    Det er lov å nye synet av en fisk, uten å kaste på den.

TEN RIVERS TRIP KORTFILM

REGEL NUMMER TRE

Ten Rivers Trip har regler. Ikke bestemmelser vi forventer at andre skal følge, men regler vi har laget for oss selv for å holde liv i nysgjerrigheten og pirre jævelskapen som bor i enhver fisker. Her er kortfilmen om regel nummer tre.

Mange har fått med seg Ten Rivers Trip reglene. Flere liker dem, andre trekker på skuldrene og forstår ikke helt hvorfor vi begrenser våre egne muligheter med tøysete fiskeregler.

Reglene er laget for å minne oss selv på at det er turen, kameratskapet og våre felles opplevelser utendørs som er årsaken til at vi bruker mer enn 50 døgn ute på tur hver sesong. Forhåpentlig inspirerer reglene oss til å ta litt bedre vare på naturen vi er så avhengige av for å få lov til å fiske.

Vi sitter midt i klippingen av to nye episoder av Ten Rivers Trip. Episoder fra årets rare sesong. Og hvilke opplevelser vi har å fortelle om. Stor fisk, små fisk, kameratskap, tvilsom fiskehumor og fantastiske opplevelser fra vårt fantastiske norske natureldorado.

Sommeren var så ivrig i år, at den rett og slett hoppet bukk over våren. Varmen satt inn allerede i mai og fortsatte gjennom hele juni, juli og august. Klekkingene ble rare, elvene tørket inn og vi måtte søke høyt og nordover for å finne gode fiskemuligheter.  Dette preget vårt fiske, men vi fant fisken til slutt.

Alt dette forteller vi mye mer om når to nye episoder er klare en gang rundt påsketider.

Midt i klippingen har vi imidlertid kostet på oss å lage en liten kortfilm av materiale som ikke passer helt inn i historien vi vil fortelle i den tredje og fjerde episoden av Ten Rivers Trip. Her er en liten historie om Ten Rivers Trip regel nummer tre.

Her kan du se Ten Rivers Trip episode en og to.

Her kan du lese mer om Ten Rivers Trip reglene, og her er en beskrivelse av selve ideen og dogmet.